Hej grannar! Vi börjar med några viktiga datum.

Riksrådsforum söndag 12 mars, kl 10 i Butiken
Föreningens allmänna möte, mellan stämmorna och utan att fatta några beslut. Ett tillfälle att träffa styrelsen och få diskutera ämnen som känns angelägna. 

Utemiljö, ny gemensam insats den 12 mars ca kl 11
Efter Riksrådsforum drar vi på oss grovhandskarna och går ut och samlar ihop grenar (om det går för all snön som ska komma). 
Vi sparar en hel del genom att göra det här själva i stället för att betala arboristerna för det.

Utemiljödag söndag 23 april
Notera i kalendern att ordinarie Utemiljödag hålls söndagen den 23 april. Samling som vanligt vid Miljöstugan kl 10.

Årets stämma 25 maj och motioner senast 15 mars
Stämman kommer att hållas torsdagen den 25 maj.  Vill ni lämna in en motion till stämman så är det dags att göra det nu. 

Årsredovisningen digitalt
Som en del i hållbarhets- och sparande-arbetet har vi tänkt att bara leverera årets årsredovisning digitalt. Vill ni ha den på papper kontakta sekreterare@riksradsvagen.se.

Att sitta i styrelsen är både kul och nödvändigt
Fundera på att sitta i styrelsen ett par år. Det är ju själva kärnan i en bostadsrättsförening att vi gemensamt tar ansvar för underhåll och ekonomi.
Valberedningen kommer att gå runt och knacka dörr. Tveka inte att svara ja! Eller ta själv kontakt: valberedning@riksradsvagen.se Charlotte Rydahl Rrv 51, 070-461 20 03, Jonas Ekwall Rrv 97, Pernilla Green Rrv 149 , Majken Mossberg Rrv 35, Martin Misgeld Rrv 133, Johan Nyqvist Rrv 153

Sopor i tidningsåtervinningen
Vi har kärl för tidningar stående utanför Miljöstugan. Rätt ofta plockar uppmärksamma personer upp sop- och kompostpåsar. De ska inte slängas där! Om ni har städhjälp, hemtjänst eller någon annan som bär ut sopor – se till att de vet var det ska slängas! Och har nyckel till kompostnedkastet.

Problem med värme och varmvatten
Den läcka som fanns i radiatorsystemet är hittad och provisoriskt åtgärdad. En permanent lagning kommer att göras i sommar, när det är varmt ute och går att tömma delar av systemet på vatten.

Några hus har under den gångna veckan haft brist på varmvatten. Det gäller främst de med de högsta numren, längst ut på ”Gräddhyllan”. Just nu verkar varmvattnet vara tillbaka, även om det inte är helt ok än. Styrelsen och vår förvaltare SBC, tillsammans med rörmokare och de som servar vår fjärrvärmecentral, jobbar med att komma tillrätta med problemet. Vissa delar i centralen är sedan tidigare planerade att bytas i sommar.

SBC Hemma – ny hemsida/portal
SBC Hemma. Ingen app, hemsidan är mobilanpassad. Inloggning sker, som tidigare, med mobilt bankid. Här kan du se uppgifter om ditt hus/lägenhet, avier, göra felanmälan, mm.

Övrigt
Vill du få Info-brev och annan information från styrelsen på mejl, men får det inte i dag (eller har bytt mejladress), eller om du inte vill få fler mejl från BRF Riksrådsvägen? Meddela namn, mejladress och husnummer till kommunikation@riksradsvagen.se  så lägger vi till eller tar bort.

Felanmälan
Anmäl alltid felaktigheter, önskan om hjälp med reparationer och dylikt hos förvaltningsbolaget SBC på https://www.sbc.se/kontakt/felanmalan/. Kontakta inte hantverkare själv för sådana reparationer som ni anser/tror att föreningen ansvarar för. Mer information finns på vår hemsida Felanmälan – Brf Riksrådsvägen