Information kommer dels i Infobreven, som både delas ut i brevlådorna och mejlas, dels bara som mejl när något behöver meddelas eller frågas om mellan utskicken.
All info läggs också ut här. Alla Infobrev från styrelsen läggs in som Inlägg och kan ses här (from 2021), alla Infobrev i pdf-format, hittar du på en egen på undersidan Infobrev.

Att Infobreven läggs som Inlägg är för att de ska vara sökbara. Den sök-funktion hemsidan har i dag letar inte igenom pdf:er. Förhoppningsvis hittar vi en lösning på det.

Styrelsens mejl-utskick

Styrelsen har epostlista för utskick och kommunikation med boende. Listan är ett komplement till pappersutskick i brevlådan. Förutom information om vad som händer i föreningen och i området kan styrelsen använda sändlistan för att ställa frågor och få svar på vad du vill i olika frågor.
Får du inte redan dessa e-utskick kan du anmäla dig till kommunikation@riksradsvagen.se. Eller om du vill ta bort din adress och/eller lägga till en ny. Vill du nå styrelsen i något ärende så skriv till den styrelseledamot som ansvarar för det område som din fråga gäller.

Information från styrelsen

 • Höstfest, lördag 3 september
  Välkomna till årets höstfest! På Torget, lördagen den 3:e september. 13.00 Uppställning för loppis14.00 –16.00 Loppis17.30 Fördrink, grillarna tänds18.30 Fiskdamm19.00 Filmvisning i butiken Varmt välkomna hälsar länga 4, ”Gräddhyllan”.
 • Stämman, ny styrelse, mm (Infobrev juni)
  En sommarhälsning från styrelsen med info från stämman, den nya styrelsen, mm.Infobrev Juni 2022 (pdf)
 • Valberedningens förslag till ny styrelse
  Här kommer valberedningens förslag till ny styrelse, mm. Till stämman 2 juni. Valberedningens förslag (pdf)
 • Årsredovisningen 2021
  Årsredovisningen för 2021 är nu klar och finns upplagd på hemsidan: Årsredovisningar Den är ivägskickad för tryckning/kopiering och under nästa vecka kommer ett exemplar att lämnas i alla medlemmars brevlådor.
 • Nya Laddstolpar, Uppdaterat
  OBS. Inlägget är uppdaterat. Det stod i fel ordning förut. Det de som har el-stolpar behöver göra är: Ladda hem appen EpSpot (den har en grön cirkel med ett orange streck […]
 • Kallelse till stämman 2 juni
  Kallelsen till stämman torsdagen den 2 juni 2022 har just delats ut i era brevlådor. Innehåller förutom kallelse med dagordning, 2 st motioner och en fullmakt om du/ni vill låta någon […]
 • Brandskydd
  Nu finns ett par nya sidor om brandskydd, under ”Vi vårdar våra hus”.Sidan om regler för brandskyddet.Sidan med föreningens brandskyddspolicy.
 • Hemsidan!
  Den 5:e maj 2022 är ett historiskt datum! Äntligen finns föreningens nya hemsida på plats! Innehållet är till stor del samma som på den gamla – men uppdaterat och moderniserat.Hör […]
 • Stambyte, valberedning, sotning, mm (Infobrev mars 2022)
  Hej grannar! Som lovat i förra numret kommer Infobreven lite oftare eftersom vi ställde in årets Riksrådsforum. Först ett par viktiga datum: Utemiljödag söndagen den 8 maj Klockan 10 samlas […]
 • Utemiljödag den 8 maj 2022
  Kl 10.00 träffas vi vid Miljöstugan för att starta vårens Utemiljödag.

Vill du se all information