Tack, tack, tack alla som hakade på denna extra utemiljödag! Det blir inte så jobbigt när man är många som hjälps åt! Vi fick ordning på det mesta – men lite är kvar – så för de som har ork kvar är det samling i morgon söndag igen kl 10, utanför Butiken!

Ett extra tack till utemiljöansvarig, Maud, som lyckades övertala arboristerna att komma hit ett par timmar idag på morgonen, trots att de egentligen inte hade tid! De har tagit ner det som bedömdes som mest akut, över gångvägar och P-platser. 

Men OBS det finns hängande grenar kvar i en del träd. Arboristerna hann inte allt och kommer tillbaka i början av nästa år för att göra resten.
Tänk på det och var försiktiga ute i området!

Julgran!? Mitt bland allt som hänt den senaste tiden så har Torgets julgran blivit lite bortglömd. Det kommer att fixas en gran fast den blir lite senare än vanligt! 🎄