Välkommen till Riksrådsforum 2021
Riksrådsforum är en årlig träff avsett för möten och samtal mellan alla boende. Fokus är på det sociala, en plats att diskutera och möjlighet att lära känna varandra bättre och öka gemenskapen i kvarteret.
I år blir forumet digitalt vilket både är spännande och lite tråkigt, vi gillar ju att träffas på gräsmattorna, i Butiken och runt kvarteret. Men viruset är som det är och vi tänker minsann inte bidra till smittspridningen.
När Torsdag 25 mars klockan 19-21.
Var https://meet.google.com/dsn-fbrn-pph
Länken leder till ett digitalt mötesrum som öppnas en halvtimme före mötet. Styrelsen kan inte agera teknisk support men vi hoppas att grannar har möjlighet att hjälpa varandra. 
Hur Lasse Truedson modererar samtalet och fokus är på dina tankar, förslag och samtalsämnen så ta med kluriga funderingar och frågor.

Frågor ordforande@riksradsvagen.se, 0733- 127100

Människorna på Riksrådsvägen 2021

Hej! Vi i styrelsen tänker att det kan vara intressant för alla som bor i kvarteret att lära känna grannskapet lite bättre. Denna enkät skickas ut till boende i föreningen och resultatet presenteras på årets Riksrådsforum (25 mars) samt i ett infobrev. Vi sparar den sammanräknade statistiken men inte enskilda inlägg.

Ni kan svara i ett webbformulär http://tiny.cc/rrv-enkat eller i detta tryckta formulär som ni lämnar till en styrelsemedlem (vi bor i nr 48, 50, 70, 85, 88, 106, 123, 137, 147, 153).  

Det går givetvis bra att inte svara på frågor men även om ni inte är med på Riksrådsforum vill vi gärna höra vad ni tycker.

Frågor? Mejla ordforande@riksradsvagen.se, ring honom på 0733-127100 eller ta upp det på Riksrådsforumet.